Airarabia Hava Yolları

Ucuz olmasına rağmen pek çok üst düzey hava yolu firmasına göre daha yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir. Çeşitli ülkelerden genelde Sharjah uçuşları için tercih edilir çünkü haftanın hemen her günü her saati Sharjah'a uçuşları mutlaka vardır. Ülkemizden ise Sabiha Gökçen Havalimanından doğrudan Sharjah'a tarifeli olarak çok uygun fiyatlara seferler düzenlemektedir.

Air Arabia

Bu şirketin 3 farklı merkezi vardır. Bunlar Birleşik Arap Emirlikleri, Fas, Mısır'da yer alır. Bu hava limanları ise: 

1-) Sharjah Uluslararası Havalimanı (Sharjah, Birleşik Arap Emirlikleri): 1932'de kurulan bu havalimanı, o tarihten itibaren yurtiçi ve yurtdışı uçuş noktalarına ulaşım sağlamaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri için her zaman diğer ülkelerle bağlantı noktası olmuştur. Bugün bu havalimanı gittikçe büyümüş ve uluslararası düzeyde pek çok hava yolu şirketini ağırlar hale gelmiştir.

2-) Muhammed V Uluslararası Havalimanı (Casablanca, Fas): Casablanca'nın 30 km güneydoğusunda bulunur. Ulusal Havalimanları Bürosu'na aittir. Her sene 6.200.000 kişiye ev sahipliği yapar. Fas'ın en etkin havalimanıdır.

3-) Borg El Arab Uluslararası Havalimanı (İskenderiye, Mısır): 2010 yılının aralık ayından bugüne kadar İskenderiye'nin ana havalimanı olmuştur. Bir yolcu binası ve bir idari binadan oluşmaktadır. Tekne şeklindedir ve üç katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.
Giriş Katı: Check-in ve bagaj işlemleri için ayrılmıştır.
İkinci Kat: Geliş peronlarına ayrılmıştır.
Üçüncü Kat: Gidiş peronlarına ve göçmenlik işlemlerine ayrılmıştır.
Ayrıca ticari faaliyetler için ilgili birimler tüm bina içine dağılmıştır. Ve yetkililer zevkle müşterilerle ilgilenmektedir. Yılda 1.200.000 yolcuyla ilgilenmekte, kapasiteleri bu yöndedir.

Airarabia

Şirket İle Alakalı Büyüleyici İstatistikler:

  • Şirketin 44 tane uçağı vardır. Bunlar Airbus A320 gibi kabul görmüş ve konforlu uçaklardır. 82 santimetre koltuk aralığı da bunu ispatlar şekildedir.

  • En çok seyahat edilen ve edilmek istenen 38 ülkeye yılın her zamanı seferleri vardır.

  • Orta Doğu, Kuzey Afrika, Asya ve Avrupa'da 120'den fazla varış noktasına sizi uçurmaktadırlar. Ve yıllar geçtikçe daha fazla havalimanı ile anlaşmaya imza atmakta ve sizi daha fazla yere götürme konusunda size adeta söz vermektedirler.

Acentamız üzerinden aldığınız vize ile sorunksuz bir şekilde Air Arabia havayolları ile uçuşunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı vize başvurusu için online vize başvurunuzu sitemizden gerçekleştirebilirsiniz.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru