Dusit Thani Dubai Otel

Çatıda havuz imkânına sahip olan Dusit Thani Dubai Otel, konaklama imkânlarını genişleterek lüks bir mekân sağlamaktadır. Limuzin servisi ile sizleri keyfili bir yolculuğa çıkartabilmekte ve Ücretsiz servis hizmeti, jakuzi ve ücretsiz kablosuz internet olanağı sunan otel olanağı ile şehir merkezinde konakladığınız süre boyunca ideal bir mekan sunmaktadır.

Dusit Thani Dubai Otel

Dubai'nin önemli turistik yerlerinin ve gezilecek yerlerin kolay keşfedilmesine imkân veriyor. Otel, stratejik bir şekilde Dubai'nin ana iş merkezinden sadece beş dakika uzaklıkta, en yakın metro istasyonuna yürüme mesafesinde ve havaalanından sadece 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Dubai şehir merkezinde olan bu zarif otel, misafirlerine yönetici katı, güzellik merkezi ve hızlı otel giriş çıkış işlemlerini takip ederek farklı olanakları da kapsayan çok sayıda seçenek sağlamaktadır. Otel, geniş veya küçük aileler için müsait olan odalar sunmakta olup çocuk parkı ve bebek bakımı çocukların oynayabileceği alanlarla birlikte çocuk hizmetleri gibi farklı aile dostu imkânlar ile de hizmet vermektedir. Klimalı odalar terlik ve mini bar imkânları sunmaktadır. Her oda telefon, ütü hizmetleri ve alarm saati imkânları içermektedir. Bu sınırsız hizmetlerin sağlanabileceği ender oteller arasındaki yerini alarak farklı olmasına olanak sağlamaktadır.

Dusit Thani Dubai Otel

Çoğu kişinin konaklama merkezlerinde en çok dikkat ettiği hususlardan bir tanesi yeme ve içme imkânları olmaktadır. Dusit Thani sunduğu tüm hizmetlere yakın olmak isteyen ve bir şeyler atıştırmak için mola veren misafirlere, tesis içinde çeşitli yemek alternatifleri sunan mükemmel bir restoran olanağı da sağlanmaktadır.  Tatilcilere ücretsiz bir servis imkânı ve limuzin gibi imkânları sağlayan otel, konaklama yapacak kişilerin yinede otel konumlandırılmaları nemli yere sahip olmaktadır.

Dusit Thani Dubai Otel

Keza tatil için çıkılan otellerde turistik merkezlere ve kısa mesafelere yakın olması tercih edilmesinde en önemi şartların arasında yer alabilir. Bu anlamda Dusit Thani, Century Tower ve Liberty House bölgelerinin de konumlandığı Dubai şehri atraksiyonlarına kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunmaktadır. Konuklar otelin civarında yer alan The Index ve Burj Khalifa bölgelerininde dâhil olduğu atraksiyonları 10 dakika yürüyüş mesafesi ile ziyaret edebilirler.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru