Habtoor Grand Resort Hotel

Dubai'deki en görkemli yapıları, mavi gökyüzünü ve denizdeki dalgaların sesinin tadını çıkarabileceğiniz, şehrin en iyi tatil otellerinden biri Habtoor Grand Resort Hotel'dir. Habtoor Grand Resort Hotel ismindeki bu tesis lüks olan her şeyi ön panda tutarak herkes için bir şeyler sunmaktadır veya şehri keşfedin Girişten sonra rakipsiz bir lüks ve konfor duygusunu uyandıran otelin etkileyici lobisinde göz kamaştırıcı olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Habtoor Grand'a yapılacak bir Dubai tatilinde, lüks yataklar, geniş düz ekran TV'ler ve inanılmaz bahçe veya Dubai Plajı manzaraları gibi 5 yıldızlı olanaklarla donatılmış kusursuz odalarda dinlenebilirsiniz. Birçok odada ayrıca özel balkonlar bulunmaktadır. Habtoor Grand Resort & Spa'nın başka yerlerinde tenis ve squash kortları, spor salonu, üç yüzme havuzu ve çok çeşitli su sporları seçenekleri sunulmaktadır.

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Artık tatil yaparak huzurluca gevşemek ve tatil keyfini yaşamak mı istiyorsunuz. Elixir Spa, refah seviyenizi artıracak yüz bakım ve vücut bakımları içeren beş tedavi odasına sahiptir. Çocuklar için Jungle Kids Club eğlenceli ve eğitici eğlence imkânı sunar. Kulüp, kendine has bir tarzda dinlenirken, çocukların eğlenceli geçirebilmesi için özel bir denetlenmiş yüzme havuzu, kum havuzlu, tırmanan halat ve deniz manzarası vardır.

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Habtoor Grand, damak zevkinize yakalanmak için farklı mutfaktan yemekler sunar. 15 farklı yemek seçeneğine sahiptir. Doğu lezzetleri, İtalyan mutfağı ve kaliteli İngiliz yemeklerini tadabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra otelin barlarından biride kaliteli şaraplar ve kokteylleri yudumlayarak alternatif olarak sağlanan görkemli olanaklardan keyif alın. Ziyaretiniz aile rahatlaması, romantik kaçamaklarınız için ya da iş amaçlı seyahatleriniz toplantılarınız için Habtoor Grand Resort, Dubai'nin en seçkin yerlerinden biridir. Habtoor Grand Resort'ta bulunan oda ve süitler, deniz manzaralı veya peyzajlı bahçelere bakmaktadır. Tüm odalar uydu kanallarına sahiptir.  TV, klima, mini buzdolabı ve mutfak ile donatılmıştır.

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Habtoor Grand Otel nerede bulunmaktadır? Dubai'nin internet ve medya şehri ve alışveriş merkezlerine yakındır. Wild Wadi su tema parkına arabayla 10 dakika mesafede bulunur ve Palm Jumeirah, Habtoor Grand Resort'a sadece 5 dakika uzaklıktadır. Kısacası Habtoor Grand tatil imkânları için inanılmazdır.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru