Jumeirah Al Qasr Otel

Jumeirah Al Qasr, tatil tanımını değiştirecek güzellikte, peyzajlı geniş bahçeler, tüm odalarda mobilyalı özel balkonları ve otelin muhteşem manzaraların bulunduğu, deniz ürünleri restoranıyla hizmet vermektedir. Jumeirah Al Qasr oteli özel denizi ve kumsallarında tatil keyfi yaşayan konuklara ikramları ile bol çeşit olarak taze meyve ve soğuk havlular sunulmaktadır. Tesis bünyesindeki sunulan diğer olanaklar arasında güzel ve büyük havuz kompleksi bulunur. Yeni çiftlerin ve ailelerin keyifli dinlenme merkezi tercihinde bir numara olan, çocuklar için özel hazırlanmış, özel çocuk alanı ve palmiye ağaçlarıyla dolu mermer lobi alanı bulunmaktadır.

Jumeirah Al Qasr Otel

Jumeirah Al Qasr'daki tümü geniş odalar hepsinde imkânlar standarttır. Jumeirah Al Qasr  konuklarına yemek keyfi yaşatacak güzellikte çeşitli ve organik yemekler servis etmektedir. Konuklar Bar'da sabah gün doğumunu ve gün batımını izleyebilir. Farklı tarz zengin açık büfe öğle ve akşam yemeğinin sınırsız tadını çıkarabilir. 
Ağaçlı bir cadde boyunca, güzelce heykellenmiş Arap atlarıyla süslenmiş otel, nefeslerinizi alacak. Arabistan'ın eski mimari stillerine bir övgüyle söz eden Jumeirah Al Qasr, lüks bir vahadır. Dinlenmeye, oynamaya ve hayatın ve yaşamın tüm hepsine adanmış bir yer.

Jumeirah Al Qasr Otel

Muhteşem Madinat Jumeirah ya da 'Jumeirah Şehri' nin bir parçası olan Jumeirah Al Qasr, daha geniş tesisin tüm olanaklarını ve faaliyetlerini sunmaktadır. Bu tesiste konaklamak diğer konaklama imkânlarından inanılmaz daha uygun bütçeli. Jumeirah'ın zarif kompleksinin, çekiciliği ve şıklığı yayan kısmı, 'Saray' olarak tercüme eden Jumeirah Al Qasr, kompleksin tam kalbinde oturuyor. Görkemli iç mekânlar Eski Arapların günlerini yansıtır ve en iyi imkânları sunar. Tesisin kolaylığı ile huzurlu bir hoşgörü sunuyor. 40'tan fazla restoran, bar ve salon, sizi Arap, Asya ve Avrupa menülerinden oluşan dünya mutfaklarından cazipleştirecek.

Jumeirah Al Qasr Otel

Çekici denizlerin nefes kesici Burj Al Arab manzarasına eşlik ettiği Madinat Jumeirah'nın imza atan restoranı geleneksel ve dünya mutfağından seçkin, kaliteli yemeklerin, rahat bir ortamın veya muazzam tadını çıkarın. Geniş odalar, bahçelerin veya Basra Körfezi'nin muhteşem manzarasına sahiptir. Plajlar, dinlenme ve yemek ile ilgilenen gezginler için bu konaklama oteli harika bir seçenektir.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru