Arab Health & Dubai Sağlık Ürünleri Fuarı

Teknolojinin gelişimi ile birlikte gelişen sağlık sektöründe yeni ürünler her yıl üretilerek piyasaya sürülmeye devam ediyor. Günden güne gelişen bu sektöre olan ilgi ise gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Çeşitli fuarlar ilgili kişilerin karşısına çıkan sağlık sektörü her yıl yeni çıkan ürünler ile kişileri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. 2017 yılında Dubai’de 30 Ocak ile 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Dubai Sağlık Ürünleri Fuarı 2018 yılında da sektöre ilgi duyan kişilere kapılarını açmaya hazırlanıyor. 2017 yılının en çok ilgi gören fuarları arasında yer alan ve milyonlarca katılımcının ilgi gösterdiği Dubai Sağlık Ürünleri Fuarının gelecek yıl da aynı ilgiyi görmesi bekleniyor.

Arab Healt & Dubai Sağlık Ürünleri Fuarı

Her yıl dünyanın en gelişmiş ve en zengin ülkelerinden birisi olan Birleşik Arap Emirliklerine bağlı Dubai’de gerçekleştirilen fuara 2018 yılında da Dubai’nin ev sahipliği yapacak. 2018 yılında fuarın tarihi 29 Ocak ile 1 Şubat arasında yapılacağı şeklinde açıklanırken fuara ilgi duyan milyonlarca katılımcı şimdiden hazırlıklara başladı bile.

Arab Healt & Dubai Sağlık Ürünleri Fuarı

Sağlık sektörüne ilgi duyan veya bu sektörün içerisinde aktif olarak çalışanların ilgilenmesi ve katılabilme imkânı bulunan kişilerin katılması gereken fuarlardan birisi olan Dubai Sağlık Ürünleri Fuarı 2018 yılında da milyonlarca katılımcıya kapılarını açacak.
 

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru