Jumeirah Dar Al Masyaf Otel

Arabistan'ın geleneksel avlu yazlık evlerinden esinlenerek tasarlanmış bu iki katlı bağımsız evler bizlere bu tatil keyfini yaşatmak için çok daha fazlasını düşünmektedir. Jumeirah Dar Al Masyaf, zarif tasarlanmış bir incelik taşır. Doğal su yolları ve yeşil peyzajlı bahçelerden geçen yoldan ulaşılabilen evler dizayn edilmiştir. Dar Al Masyaf Arapça yazlık evler anlamına gelmektedir.

Jumeirah Dar Al Masyaf Otel

Bu otelin ismi ve kattığı değer ile iki katlı evler huzurlu bir ortamda eşsiz bir keyif sunmaktadır. Rahat oturma alanları, mermer banyolu banyo süslü zengin bir dekora ilave edilmiştir. Balkonlar, görkemli Burj Al Arab'a ya da Basra Körfezi'ne bakmaktadır. Bu körfez, özel plaj erişimiyle ulaşılabilir. Toplam 20 farklı restoran, bar ve salon arasından seçim yapabileceğiniz konuklar, lezzetli bir seçim için konuklara alternatif sunar. Madinat Jumeirah'ın konukları için mükemmel ücretsiz avantajlar arasında Wild Wadi Waterpark'a sınırsız erişim ve tatil boyunca tüm gün boyunca Wi-Fi ağı sunar. Yazlık evler anlamına gelen Dar Al Masyaf uygun bir şekilde ilham kaynağı olan, Arap ve Körfez avlusu evleri otantik bir şekilde yeniden yaratılmış ve görkemli ve samimi dinlenme alanları sunmaktadır.

Jumeirah Dar Al Masyaf Otel

26 spa odası, tropik bahçeler arasında küçük kümeler halinde düzenlenerek gizlilik sağlar, mükemmel bir ortamda tatilinizi geçirmenizi sağlar. Rahatlatıcı ve şımartıcı spa terapilerinin geniş bir koleksiyonu gelişmiş ve sipariş edilen terapilerle tamamlanmaktadır.

Jumeirah Dar Al Masyaf Otel

Sağlıklı bir hafif öğle yemeği ile günü takip edin. Talise Fitness'de yavaş bir öğleden sonra günü tamamlayın, 25 metrelik yüzme havuzunda yüzün veya bitmeyen 2 km'lik özel plaj yelpazesinde yürüyün. Eşsiz Souk Madinat Jumeirah, konuklara geleneksel çarşı benzeri bir atmosfere sahip olan yol döşemeleri ile renkli ve canlı bir pazarda keyifi zaman geçirin. İş yerinde esnafın seslerinin sokak cafeleri ve restoranların birleştiği benzersiz markalar sunan 75 butiğinle eve dönmek için bir anı bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Konuklar, Madinat Jumeirah beldesi genelinde 50'yi aşkın restoran, bar ve salonun geniş bir seçkisinden yararlanabilir. Muazzam çeşitlilik sadece inanılmaz. Tatil düşüncenize farklı bi boyut getiren bu konaklama merkezlerinin en büyük güzelliği uygun fiyat avantajları sağlamasıdır.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru