Atlantis The Palm Otel

Deniz temalı lüks tatil, tatil hayalleri kurarken inanılmaz bir tatil lüksü, sizi tatilinizin ilk gününden başlayarak sonuna kadar sürdürecekleri eşsiz cazibe merkezleriyle birleştiriyor.

Atlantis The Palm Hotel

Atlantis efsanesi Dubai'de hayat buluyor ve burada hayatınızın en güzel bir tatili yaşatmak için sizin köpüklü denizin çarpıcı manzaralarını hayal ediyorsanız, doğru yerdesiniz demektir. Bornozlar ve terliklerle tatil için hoş bir tercih olan bir Atlantis the palm otel sadece plajın güzelliği ile kalmaz Ocean Deluxe Oda'sından, Palm Beach Deluxe Odalarına kadar tercih etme imkânı sunar.

Atlantis The Palm Hotel

Tabii ki kendi özel balkonunuzdan Palm Island ve Dubai manzaralarına hayran kalabilirsiniz. Akvaryum geçitlerinden doğal manzaralara ve hatta tünellere kadar, deniz hayvanı ortamı bulabileceğiniz, Ambassador Lagoon'da Atlantis konuklarına tamamen ücretsiz keyifler yaşabilirsiniz. Aquaventure Waterpark'a heyecan katılabilir. Çocukluğunu yaşamak istersen Atlantis Çocuk Kulübü veya gençlik kulübü yönünde tercihte bulabilirsiniz belki de güzel bir kaplıcada kendinizi şımartarak, en son teknolojiye sahip fitness merkezinde bir parça için eşofman giyerek, kendinizi bir yıldız gibi hissedeceksiniz. 

Atlantis The Palm Hotel

Ünlülerin bir mola ya da TV şovu ve filmin bu muhteşem tatil beldesinde çekildiğini görmek nadir değildir.  Yiyecekler ve içecekler söz konusu olduğunda seçim için kendinizi aile dostu, görkemli bir açık büfe ile yemek yiyenlerin en lezzetli yemeklerini de cezp etmelisiniz.  Bu gurme deniz ürünleri restoranı modern bir Akdeniz lezzetiyle zenginleştirilmiş kaliteli yemekler sunmaktadır. Ağız sulandıran Asya mutfağı seçimleri kızarmış yemeklerden Hint, Malezya ya kadar uzanıyor. Bu otelde bulunan restoranla çok konforlu ve rahat bir aile atmosferine sahip olmak isteyen konuklar için tercih edebilecek özelliktedir. Asya, İtalya, Yunanistan, Malta bölgesinden mutfağı tercihleri ile çok geniş bir yelpazede yeme keyfi sunar.

Atlantis The Palm Hotel

Büyük, canlı bir tatil mülkünde lüks eğlenceli tatil geçirmek isteyen ailelere, gruplara ya da çiftlere önerebileceğimiz, hayranlıkla ilham veren bir otelde bir spa, spor salonu, akvaryum, şezlonglu bir havuz ve alışveriş merkezinin tadını çıkarmak için kalabilirsiniz. Atlantis The Palm Otel’de bu keyifli anları yaşamak için ayrıca kolaylık sağlayan fiyat tarifeleri de mevcut.
 

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru