Dubai Alışveriş Festivali (Dubai Shopping Fest, DFS)

Dubai Alışveriş Festivali ilk olarak 1996 senesinde Dubai hükümeti tarafından ilk defa düzenlenmiştir. Bu dünyada yapılan en büyük ve ünlü festivaldir. En iyi ürünleri satın alabileceğiniz bir alışveriş cenneti olarak görülür. Bu festival, Dubai'de ticareti daha çok geliştirmektedir. 
Sadece alışverişle sınırlı da kalmamaktadır. Film festivaller, gençlere özel etkinlikler, etkileyici sokak pazarları, geceleri havai fişekler düzenlenmektedir. Ayrıca çok fazla da etkinlik ve yarışmalar düzenlenir. Uluslararası moda şovları ve kültürel, eğlence programları da yapılmaktadır. Her sene yenilikçi programlar düzenlenir ve Alışveriş Festivalini en eşsiz ve dikkat çekici bir hale getirmek için çalışmalar yapılır. Dubai'de turizmi de zenginleştiren bu festival oldukça ilgi çekmektedir. Şüphesiz ki Dubai'nin gurur kaynağı haline gelmiştir.

Dubai Alışveriş Festivali (Dubai Shopping Fest, DFS)

DFS olarak bilinen Dubai Alışveriş Festivali genel olarak her sene Ocak ayında yapılmaktadır. Fiyatlar %70-80 arası kadar ucuzlamaktadır. Eğer dubai geziniz varsa ve bu tarihlere ayarlayabilirseniz alışveriş keyfinizi tam anlamıyla sorunsuz bir şekilde yaşamanız mümkündür. Alışverişi seviyorsanız ve uygun bir şekilde yapmanız için bu fırsatı kaçırmayın.

Dubai Alışveriş Festivali (Dubai Shopping Fest, DFS)

Her sene, Dubai Alışveriş Şöleni (DSF) serisi harika etkinlikler ile dolup taşmaktadır. 34 gün sürüp ve 28 Ocak 2017'de en son sene eren DSF'nin 22. baskısı, dış mekanda hazırlanan pazarları, nefes kesici havai fişekler ve yoğun moda deneimleri ile tekrardan festivale imzasını atmıştır. Dünya'nın her yerinden bu zamanlar da akın akın insanlar festivale gitmek için hazırlanmaktadır. 

Dubai Alışveriş Festivali (Dubai Shopping Fest, DFS)

12 Saate Özel Yeni Yıl Alışverişi
En çok beğendiğiniz ve sevdiğiniz markalarda %80 - %90 indirimler ile başka bir yerde böyle kutlama yapabilir misiniz? Dubai Alışveriş Festivaline özel olan 12 saat özel yeni yıl alışverişi, Majid Al Futtaim Merkezlerinin içerisinde satış noktalarında yılbaşı gününde öğlen 12'den akşam 12'ye kadar özel bir satış yapılır. Mall of the Emirates, Şehir Merkezinde Mirdif, Deira, Me'aisem, Al Shindagha ve Barsha da kutlamalara ek olarak da müşterilerine özel hediyeler, promosyonlar, ürün teklifler ve canlı eğlenceler sunulmaktadır.

Dubai Alışveriş Festivali (Dubai Shopping Fest, DFS)

Buri Parkta, TruEagle, Boom ve Mellow, Vahşi Ahşap da dahil olmakla beraber 80'den fazla yeni markayı sergileyip hareketli bir pazar haline geliyor. Moda, müzik ve dans üçü bir arada buluşuyor. Street Runways ve Fashion Express gibi büyük moda gösterilerini de evinde ağırlamaktadır. DSF'nin Fashiontainment hafta sonlarında, İngiliz pop yıldızı olan Jessie J, Mall of the Emirates de sahne almıştır. La Martina, Reiss, Billionaire ve Ermanno Scervino gibi modellerin uluslararası lüks markalar tarafından da koleksiyonalrda Bang Bang, Who You Are ve Price Tag da olmak üzere bir numaralı vuruşunu gerçekleştirmişlerdir. Saymakla bitiremeyeceğimiz bu festival de alışveriş adına her şeyi bulabilirsiniz. Yukarıda bahsettiklerim 2017'de yapılan festivalden birkaç kesittir. 2018 festivalinde siz de yerinizi mutlaka alın.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru