Dubai Dolphinairum

Dubai’de tatil yapmayı düşünüyorsanız gününüzü kesinlikle dolu dolu geçirmeli her türlü aktiviteye ve etkinliğe katılmalısınız. Bunun içinde önünüzde çok sayıda seçenek vardır çünkü kentte hayat bir dakika bile durmaz. Dubai’nin her bir köşesinde farklı bir eğlence merkezi ve gösteri bulabilirsiniz bunların en temel amacı sizlerin daha keyifli bir gün geçirmenizi sağlamaktır bu nedenle vaktinizi en iyi şekilde kullanmalı ve her eğlence ortamına dahil olmalısınız. Kentte en çok ilgi gören eğlence merkezlerinden birisi de Dubai Dolphinairum gösteri merkezidir.

Dubai Dolphinairum

Bu eğlence merkezinde yunuslar eşliğinde çok büyük gösteriler yapılmaktadır. Hem kendiniz hem de sevdiklerinizle birlikte çok keyifli anlar yaşamanızı sağlar. Yunusların gösterileri ve farklı etkinlikleri sizleri de büyüleyecek. Eğlence merkezi tam kapalı alan sahiptir ve klima ile desteklenmiştir böylece hiç çöl sıcaklarından etkilenmeden çok ferah bir ortamda eğlencenin tadını çıkarırsınız. 2008 yılında faaliyete giren merkez kısa sürede çok büyük ilgi görmüştür. İlgi sonrasında yapılan etkinlikler geliştirilmiş ve çeşitlendirilmiştir. Dubai halkına ve turistlere eğlenceli anlar yaşatmak için oluşturulan merkezde eğitimli yunusların şovları sizleri de çok heyecanlandıracak. Tesis çok özel bir tasarıma sahiptir bunun yanında 5 bin metrekarelik geniş alan içerisinde 1250 kişilik bir yer inşa edilmiştir. Deniz suyuna sahip 600 m3 alan içerisinde yunuslar aldıkları eğitimler çerçevesinde muhteşem gösteriler ortaya çıkartıyorlar. Kompleks içerisinde çok sayıda gösteri alanı da bulunuyor doğum günü ve parti gibi özel günler içinde farklı organizasyonlar yapabiliyorsunuz. Restoran, sinema, cafe gibi diğer mekanlarda da çok eğlenceli vakitler geçirmek sizin elinizde. Dubai Dolphinarium Dubai kentinde en çok ilgi gören yerlerin başında gelir. Özellikle 5 yunusla yapılan şovlar gerek bölge halkı gerekse de turistler tarafından hayranlıkla izlenir.

Dubai Dolphinairum

Bu tarz etkinlikleri kentin çoğu yerinde bulabiliyorsunuz özellikle yaz aylarında okulların tatil edilmesi nedeniyle çocuklara yönelik de çok farklı etkinlikler düzenlenir. Dubai tam bir eğlence ve gösteri kentidir bu özelliği nedeniyle de sürekli gelişmekte ve farklı etkinlikler sunulmaktadır. Sizde tatilinizi bu muhteşem kentte geçirmek istiyorsanız düzenlenen organizasyonlar, turlar, etkinlikler ve konaklama imkanları konusunda mutlaka önceden bilgi sahibi olun

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru