Dubai Nusr-Et

Nusret Gökçe, sosyal medya hesabında paylaştığı videolarla kendini tanıtmaya imkan kazanmıştır. Türkiye'de açtığı restoran zincirini yurt dışına da taşımıştır. Son zamanlar da sosyal medyayı sallayan videoları ile dikkatleri üzerine çekmeye başaran Nusret, halen konuşulmaktadır.

Nusret

1983 senesinde Erzurum'da doğan Nusret Gökçe, maden işçiliği yapan bir babanın 5 çocuğundan biridir. Meslek hayatına Bostancı yerinde kasaplar çarşısında başlamıştır. Uzun süre kasap çıraklığı olarak çalışmıştır. Büyük bir kasap yerinde 10 usta ile aynı anda çalışan Nusret günde 18 saat aktif bir şekilde çalışıyormuş. Et doğramasındaki profesyonelliğini ise dar zamanlarda birden çok işi yapmasına borçluymuş. İlk olarak 2007 senesinde İstinye parka açılan kasap-restoran konseptinde çalışmıştır. 

Nusret zor şartlar altında ilk kez hesabından para çekerek Arjantine gidip oradaki kasapçıları ve et ustalarını araştırmıştır. Türkiye'ye döndüğü vakit bir sonraki yeri ise Amerika'yı kafasına koymuştu. Bunu da başarıp giden Nusret döndükten sonra 2010 senesinde Mithat Erdem ile ortaklık kurup Etiler de bir restoran açmıştır. Nusr-Et Steakhouse olarak hizmete başlayan ortaklar halen devam etmektedirler.

Nusret

Nusr-et İstanbul subesine günümüzde yurt dışından özel jetleri ile müşterilerinin geldiğini sadece yemeklerini yiyerek geri döndüklerini de dile getirmektedir. Nusret bu durumdan oldukça çok mutluymuş. Ayrıca Dünya'nın en önemli şehirlerinde bulunan restoran zincirlerini de kurmuştur. Bu yerlerden biri de Dubai'dir. Arap ülkelerinde oldukça sevilen Nusret, Arap iş adamların isteği üzerine onlarla her zaman fotoğraf çektirmektedir. Sosyal medya hesaplarından da Birleşik Arap Emirliklerinden bir çok kişi ile fotoğraflarını da görmeniz mümkündür.

Nusret

Dubai de Nusret'i yerinde yer bulmanız çok zor olabilir. Dubai'deki restoranın menüsü bizden farklı olarak değişik bir şey bulunmamakta. Restaurant'a önceden rezervasyon yapıp gitmenizi tavsiye ederiz. Hemen hemen mekan sürekli ağzına kadar dolu olabilmektedir. Açık havada oturma, garson servisi, otopark, bebek sandalyesi, tekerlekli sandalye, alkol ve istediğiniz tüm içkileri bulabilirsiniz. Haftanın 7 günü 12.00'dan 24.00'a kadar açıktır.

Nusr-Et Dubai Adresi
Jumeirah Beach Road, Four Seasons Resort, Dubai - UAE

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru