Dubai Parklar

Wonderland Amusemend Park
Cazibe merkezi Dubai’de görülmesi gereken yerlerden birisi de Wonderland Amusemend Park’ıdır. Lunapark alanı olarak tasalanan bölge içerisinde birbirinden güzel ve eğlenceli oyuncaklar ve etkinlik alanları sizleri bekliyor. Alan 22 dönüm üzerine kurulmuştur ve Harikalar Diyarı olarak adlandırılır. Tema park içerisinde daha önce hiç görmediğiniz eğlence araçları, etkinlik alanları vardır. Çocuklar ve yetişkinler için tasarlanan araçlarla tüm gün sınırsız bir şekilde eğlenebiliyorsunuz. Tematik park 10:00 ile 24:00 saatleri arasında açıktır. Etkinlik alanında yer alan su park ile 10:00 – 18:00 arasında açıktır. Bu halka açık eğlence alanına çok uygun fiyatlara giriş yapabiliyorsunuz. Roto Shake, Bahar Pisti, Wonder Su Parkı, Tembel Nehir, Flood Nehri, Wonder Land gibi çok gözde alanlarda unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Wonderland Amusemend Park

Aquaventure Park
Eğlencenin kalbinin attığı Dubai’de mutlaka görmeniz gereken yerlerden birisi de Aquaventure Su Parkı’dır bu muhteşem alan içerisinde birbirinden güzel su kaydırakları, su kanalları, oyunlar, etkinlikler, yüzme havuzları ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Tüm bu su parkı içerisinde vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Hem büyükler hem de küçükler için tasarlanan su kaydıraklarıyla çılgınlar gibi eğleneceksiniz. Gelen konuklarlar için özel olarak tasarlanmış Splashers, ip köprüleri, su jetleri, su topları, tırmanma alanları sizlere çok farklı deneyimler kazandıracak. Auqaventure Water Plam Jumeirah Plam Atlantis içerisinde yer almaktadır ve sabah 10:00 açılır akşam gün batımına kadar eğlence devam eder. Belirli tarihlerde özel etkinlikler de düzenlenmektedir bölgeye gittikten sonra bu etkinlikleri mutlaka takip etmelisiniz. İçeriye giriş yaptıktan sonra sınırsız eğlence anlayışı vardır bu nedenle tüm mekanlara ve etkinliklere sorunsuz bir şekilde katılabilirsiniz.

Aquaventure Park

Dubai Mucize Bahçe
Dubai’de 7 hektarlık alan içerisinde yapılan muhteşem çiçeklerle ve bitkilerle oluşturun dünyanın en büyük bahçesi her yıl milyonlarca turist tarafından ziyaret edilmektedir. Bu bölgenin oluşturulması için dünyanın dört bir yanından çiçekler ve tasarımcılar getirilmiştir. Farklı peyzaj projeleri ile geliştirilen bölgede gezerken kendinizi farklı bir dünyanın içerisinde hissedeceksiniz. Çeşitli çiçekler, bitkiler ve ağaçlarla doğanın en güzel tasarları yansıtılıyor. Alan içerisinde yer alan 800 metre yüksekliğindeki bitki duvarı da dünya rekorlar kitabına girmiştir. Sulama sistemi özel borulardan yapılmıştır ve günlük olarak bölgenin bakımı yapılır. 2013 yılında açılan mucize bahçe sürekli geliştirilmekte ve yeni çiçeklerle donatılmaktadır.

Dubai Mucize Bahçe

Safa Park
Dubai içerisinde birbirinden güzel halka açık parklar bulunmaktadır. Temiz hava, doğa ve hoş bir orman havası almak isteyen için bu yerler birebirdir. Safa Park alanı da Dubai’nin en güzel parklarından birisi olarak dikkat çeker. Hem büyüklüğü hem de içerisinde yer alan piknik ve gösteri alanlarıyla mutlaka görülmesi ve gezilmesi gereken yerlerin başında gelir. Aileler ve bireysel olarak eğlenmek ve piknik yapmak için çok uygundur. Park içerisinde çok sayıda piknik, barbekü, oyun, eğlence ve etkinlik alanı mevcuttur. Ayıca sportif etkinliklere katılmak isteyenler içinde çok sayıda tenis, basketbol, futbol ve farklı branşlara ait spor alanları da park içerisinde yer alır. Parkta yer alan geniş çim alanlarla gezebilir ve temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz Alışveriş yapmak ve popüler etkinliklere de katılmak isterseniz de park içerisinde bu alanları bulabiliyorsunuz. Park her gün sabah 8’den 11’e kadar açık durumdadır.

Safa Park

Mushrif Park
Dubai’de yer alan Mushrif Park 1300 dönümlük alanı ile bölgenin en büyük ve en popüler parkları arasında yer alıyor. Bu muhteşem yeşil alan hem ailelerin çok güzel vakitler geçirmesi için tasarlanmıştır. Park içerisinde hem yetişkinler için hem de çocuklar için çok sayıda etkinlik alanı yer alır. Çocuklar için birbirinden güzel oyuncaklar, eğlence merkezleri, yemekler ve çeşitli alanlar mevcuttur. Yetişkinler içinse çeşitli restoranlar, gezme alanları, sportif etkinlik alanları, alışveriş yerleri, piknik alanları vardır. Çok cüzi ücretlerle bu park alanına girebiliyorsunuz. Hizmet saatleri hafta içi 08:00 – 10:00 arası olurken hafta sonu 08:00 – 11:00 arasındadır. Park içinde yürüyüş parkurları, bisiklet parkurları, piknik alanları, gezinti yolları, camiler, eğlence alanları, spor alanları, restoran, tiyatro ve çeşitli etkinlikler vardır.

Mushrif Park

 

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru