Dubai Vize Başvurusu

Dubai ziyaretlerinde vize talep eden Arap Emirliklerindendir. Bu nedenle Birleşik Arap Emirlikleri'ne tatil ya da iş seyahatinde bulunmak istiyorsanız ilk önce vizenizi almanız gerekmektedir. Firmamız bu konuda yılların vermiş olduğu profesyonellikle sizlere Dubai vize işlemi konusunda hizmet vermektedir. Sitemiz üzerinden online başvuru için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dubai Genel Görünüm

Dubai vize başvurusu işlemi  Birleşik Arap Emirlikleri hükümeti tarafından belirlenmiş resmi bir süreçtir. Bu nedenle seyahatinizden önce mutlaka vizenizi almanız gerekmektedir. Ülkede rahatlıkla gezebilmek için vizenizi almak zorundasınız durumundasınız. Aksi takdirde Dubai’ye girişiniz mümkün olmayacaktır.

EVRAK LİSTESİ

  • Renkli olarak Pasaportunuzun kimlik bilgilerinizin olduğu sayfa (Örnek)
  • Renkli olarak 1 adet vesikalık veya biyometrik resimiz (Örnek)
  • Önlü, Arkalı T.C. kimlik kopyanız (Örnek)

Not: Bazı durumlarda güvenlik departmanımız yukardaki evraklar haricinde başvurunuzdan sonra ek evrak talep edebilmektedir.

29 günlük tek girişli Dubai vize 4400 TL
Alındığı tarihden itibaren 58 gün geçerlilik süresi olup, bu süre içinde giriş yapıldığı tarihten itibaren en fazla 29 gün kalış hakkı verir ve tek giriş çıkış için kullanılır. (İşlem Süresi : 2-3 iş günü)

29 günlük tek girişli EKSPRES Dubai vize 8500 TL
Alındığı tarihden itibaren 58 gün geçerlilik süresi olup, bu süre içinde giriş yapıldığı tarihten itibaren en fazla 29 gün kalış hakkı verir ve tek giriş çıkış için kullanılır. (İşlem Süresi : Aynı Gün Onay)

29 günlük çok girişli Dubai vize 9000 TL
Alındığı tarihden itibaren 58 gün geçerlilik süresi olup, bu süre içinde giriş yapıldığı tarihten itibaren 29 günlük vize süreniz başlar ve ilk giriş tarihinizden sonraki 29 gün içinde sınırsız giriş hakkınız bulunur. (İşlem Süresi : 2-3 iş günü)

60 günlük tek girişli Dubai vize 9700 TL
Alındığı tarihden itibaren 58 günlük geçerlilik süresi olup, bu süre içinde giriş yapıldığı tarihten itibaren en fazla 60 gün kalış hakkınız bulununur ve tek giriş çıkış için kullanılır. (İşlem Süresi : 2-3 iş günü)

60 günlük çok girişli Dubai vize 11300 TL
Alındığı tarihden itibaren 58 gün geçerlilik süresi olup, bu süre içinde giriş yapıldığı tarihten itibaren 60 günlük vize süreniz başlar ve ilk giriş tarihinizden sonraki 90 gün içinde sınırsız giriş hakkınız bulunur. (İşlem Süresi : 2-3 iş günü)

  • BAE / Dubai online vize; Tüm Birleşik Arap Emirliklerinde (Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, Umm al-Quwain)'de geçerlidir.
     
  • Dubai vizesi elektronik ortamda verildiği için mutlaka yetkili aracı kurumlar üzerinden online olarak başvuru yapmanız gerekmektedir. Büyükelçilikler veya Konsololsuklar aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri vizesi başvurunuzu yapamazssınız.  Acentamız aracılığı ile yapmış olduğunuz vize başvurularınız işlem süresi tamamlanmasının ardından mail adresinize gönderilir. Örnek Vize Görüntüsü
     
  • Acentamız üzerinden alacağınız Birleşik Arap Emirlikleri vizelerinde havayolu kısıtlaması bulunmamakta olup, dilediğiniz havayolu şirketi ile uçuşunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
     
  • Vize başvurunuzun neticelenmesi sistemimiz üzerinden online olarak başvurduğunuz da en geç 48 sonrasında sonuçlanmaktadır. Ancak bazen beklenmeyen durumlarda bu süre biraz aşabilir. (Ör. Sistemsel sorunlar, İsim Soyisim benzerliği)
     
  • Sitemiz üzerinden 7/24 istediğiniz bir zaman diliminde başvuru işlemi yapabilirsiniz.
     
  • 18 yaşını aşmayan gençler 1. Dereceden aile yakını yanlarında olmadan Dubai’ ye girişlerine izin verilmez.
     
  • Dubai vize başvurusu işleminde ödenmiş olan ücretler vizenin reddi halinde geri ödeme yapılmaz.

Vizenizle ilgili başvurularınızın onaylanması ya da reddedilmesi BAE yetkisindedir. Bu nedenle de olumlu ya da olumsuz bir sonuçla karşılaşıldığında tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

Firmamız size olumsuz bir yanıt verilmemesi adına her türlü girişimi de kullanabilecek yetkinliğe sahiptir. Başvuru işleminiz esnasında sizden istenilen bilgilerin eksiksiz ve de yanlış olmaması gereklidir. Eğer ki gerçeğe aykırı beyanda bulunur ve bu da tespit edilirse Dubai’ye girişinize izin verilmeyebilir.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru