Emirates Hava Yolları

Emirates Hava Yolları, merkezi Dubai'de bulunan ve dünyanın en büyük hava yolu şirketleri arasında yer alan şirkettir. Dubai yöneticiliği tarafından Arap Emirlikleri'nde turizm ve alt yapının gelişmesi için 1985 yılında kurulmuştur ve The Emirates Group isimli firmaya ait bir şirkettir.

Emirates Hava Yolları Hakkında

Emirates

Emirates Hava Yolları'nın baş istikametleri Doha, Kuala Lumpur, Sydney, Londra ve New York'tur. Ancak istikametler bunlarla sınırlı olmayıp şirket tam 141 istikamete uçuş yapmaktadır. Şirketin merkez hava alanı Dubai Uluslararası Hava Alanı'dır. Emirates Hava Yolları, Etihad Hava Yolları ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri'nin en önemli hava yolu şirketidir.

Sloganı "Emirates ile Yarınlara Merhaba" olan şirketin filosu 260 sayısına ulaşmıştır. Ayrıca Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği'nin ( IATA ) 2010 yılı verilerine göre Emirates Hava Yolları, uluslararası trafiğin en büyük taşıyıcısı olmuştur. Emirates bu özelliği tam iki yıldır korumaktadır. Emirates Hava Yolları Afrika, Amerika, Asya, Avrupa ve Okyanusya'da büyük küçük birçok istikamet ülkesine ve şehrine sahiptir. Ancak her gün haritadaki noktaları arttırmaktadır.

Emirates

Emirates Hava Yolları İle Uçmak

Dubai gibi bir şehre uçmak için en uygun hava yollarından biri Emirates hava yolu şirketidir. Daha uçakta Dubai' in havasını tatmak ve ona alışmak için en güzel tercih Emirates Hava Yolu Şirketi filosundan bir uçaktır. Bu uçakta hem Dubai'nin zengin kişiliği görmek hem de en iyi ve kaliteli hizmeti almak mümkündür. Emrates Hava Yolları Dubai'ye uçmayacak yolcular için yine de bu şehri görmeleri için birkaç günlük duraklamalar yapmaktadır. Yani şehrin cazibesini görmeden kimsenin ülkeden ayrılmasını istememektedir.

Duty free mağazaları, çocuk yolculara sunulan oyuncaklar, muhteşem bekleme salonları, koltuk arkası binlerce kanala sahip kaliteli televizyonları, yerli nefis yemek servisi, Wİ-Fİ imkanı, business sınıfı için SPA ve duş imkanları ile Emirates Hava Yollarına hayran olmamak mümkün değil.

Dubai'ye giderken vize gerekmektedir. Bu vizeyi uzun aylar süren beklemeler olmadan almak ve Emirates Hava Yolları ile rahatça Birleşik Arap Emirlikleri'ne uçmak için Dubai vizesine başvuru yapabilirsiniz  T.C. Turizm Bakanlığı'na bağlı bu site ile güvenle vize almak mümkündür.
 

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru