Etihad Hava Yolları

Etihad Hava Yolları, Birleşik Arap Emirlikleri'nin merkezi Abu Dabi olan ulusal hava yolu şirketidir. Abu Dabi, Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve Abu Dabi emirliğinin başkentidir ve ülkenin politik, sanayi, ticari ve kültür merkezidir.

Etihad Hava Yolları

Arapça ‘da Etihad 'Alithad' şeklinde okunmakta ve 'Birlik' anlamına gelmektedir. Etihad Hava Yolları şirketi 2003 yılında bu BAE adına faaliyete başlamıştır. Şu anda 90 varış noktası bulunan şirket genellikle Avrupa, Uzak Doğu ve Asya' ya uçuşlar düzenlemektedir. 

En Hızlı Gelişen BAE Hava Yolları

Etihad Hava Yolları

Etihad Hava Yolları, tüm havacılık tarihinin en hızlı gelişen hava yolları şirketi sayılmaktadır. 2016 yılında bu şirket, uluslararası Skytrax World Airline Awards ödüllerinde tam üç alanda birinci seçilerek ödül kazandı. Bu ödüller şu alanlara yönelikti:

  • "Dünyanın en iyi birinci sınıfı" 
  • "Dünyanın birinci sınıftaki en iyi yemekleri"
  • "Birinci sınıf salonunda dünyadaki en iyi koltuklar"

Etihad Hava Yolu Şirketi aynı zamanda birçok ünlü takım ve yarışmalara sponsor olmuştur. Bunun yanı sıra dünya çapında Çin, Afrika, Kenya, Türkiye, Amerika, Portekiz Kanada, Vietnam, Avustralya gibi ülkelerdeki birçok hava yolu şirketi ile anlaşmaları bulunmakta olup uçuşlarını daha kaliteli hale getirmiştir.

"Abu Dabi'den Tüm Dünyaya" sloganına sahip şirket şu anda bünyesinde 20.000'i aşın personeli barındırmaktadır.

Etihad Hava Yolları İle Dünya Turu

Etihad Hava Yolları geniş filosu ile hem ekonomi sınıfı hem business sınıfında Dubai'ye uçacak olan müşterilerine en iyi konforu vaat etmektedir. Müşterilerine oldukça değer veren bu hava yolu şirketi ile uçmak insanın kendini sultan gibi hissetmesini sağlamaktadır.

Etihad Hava Yolları

İnternet aracılığıyla sitesinden bilet rezervasyonu imkanı sağlayan Etihad Hava yolları aynı zamanda kolay ödeme seçenekleri sunmaktadır. Şirket aynı zamanda çok farklı ama aslında oldukça talep edilen bir yola başvurarak ekonomi sınıfında ayak uzatacak bir yer sunmaktadır. Yani küçük miktarda ek ücret ödendiğinde Dubai'ye daha geniş bir yer ayırtmak mümkün olmaktadır.

Akıllı telefon uygulaması da bulunan Etihad Hava Yolları bu şekilde müşterilerin Dubai uçuşunu rezerve ettiği gibi uçuşlarını kontrol etmesini de sağlamaktadır.

Dubai'ye gidecek olan kişiler vize işlemleri için sitemizden Birleşik Arap Emirlikleri vizesine online başvurarak işlemlerin hızlı ve pratik şekilde tamamlanmasını sağlayabilirler.
 

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru