Ferrari World Abu Dhabi

Ferrari'den ilham alan ve turistik mekânlar oluşturan ve bu mekâna sürüş keyfi ekleyerek Dünyanın en büyük Ferrari Mağazası ve çeşitli otantik İtalyan yemek seçeneklerinin bulunduğu bir kombinasyonun adıdır. Ferrari World Abu Dhabi mağazası aynı zamanda Dünyanın ilk Ferrari markalı tema parkı olması nedeniyle bütün aile için birçok seçeneğe sahip.

Ferrari World Abu Dhabi

Benoy'un Ferrari Dünyası için vizyonu Abu Dhabi, Ferrari markasının en iyisini yansıtacak bir yapı oluşturmaktı ve tasarımı doğrudan Ferrari marka nesiller tarafından esinlenmiştir. Devasa, şekilli bir kırmızı çatısının altında dünyada en yüksek roller coaster döngüsü, 4.9 saniyede 250 km / s hızla dünyanın en hızlı rollercoaster'ı Formula Rossa, çarpıcı yeni Uçan Aces sürüşü de dâhil olmak üzere çok sayıda yüksek adrenalin sürüşüne ev sahipliği yapmaktadır.

Ferrari World Abu Dhabi

Adanın şekli ve Ferrari World Abu Dhabi'nin konumu nedeniyle, bina, kırmızı bir kum tepesi gibi akan hatlarda manzara görünümünden büyüyen basit bir 'Zemin sarılıyor' formu olarak tasarlandı. Görsel açıdan ayırt edici şekil Yas Adası'nın tam kalbindedir. En yeni simülatörler, elektrikli go kartlar, canlı şovlar ve yarışan ve ilham veren hazinesidir Ferrari World Abu Dhabi'de yılda 365 gün açık olan eğlence, her yaştan ziyaretçi için, iç mekân, İklim kontrollü çevre sağlar.

Ferrari World Abu Dhabi

Ferrari'nin yakıt tutkusu ve yeniliği ile tüm ailenin cazibe merkezleri arasında yer alan Ferrari World Abu Dhabi ailenizdeki herkesin, rekor kıran roller coaster'lar, canlı şovlar, 4D'lik yolculuklarla deneyiminizden en iyi şekilde faydalanması için davet edebilirsiniz. Küçük şampiyonlarınıza ilk sürüş keyfini yaşatın. Modern bir görüntü ve medya interaktif özellikli bir Ferrari Müzesi Üç otantik İtalyan ve Uluslararası restoran ile seçim yapabileceğiniz bir cafe ile seçim için Dünyanın en dik ve en hızlı kablo asansörüne ve dünyanın en dik dönen halkasına sahiptir. Ferrari World'ün en son cazibe merkezi 2017 için iki tane daha sürülmesi planlanıyor. Uçan aslana doğru yola devam etmekten bahsediyor. Konuklar, sürüş hikâyesinden esinlenerek canlı bir performans sergileyen resmi sürüş açılışını gerçek Ferrari Dünyası Abu Dhabi tarzında gerçekleştirebilirler.  
 

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru