Flydubai Hava Yollari

Flydubai Hava Yolları, The Emirates Group'un bir kolu değildir ve Dubai Emirliği tarafından kurulmuştur. Ancak The Emirates Group, Flydubai Hava Yolları'nın kurulması için ciddi destekte bulunmuştur. Türkiye'den sadece Sabiha Gökçen Havalimanından doğrudan Dubai'ye düzenli olarak hesaplı seferler düzenlemektedir.

FLYDUBAİ HAVA YOLLARI'NIN ÖZELLİKLERİ
"Bu (uçmak) çok kolay" sloganıyla hizmet veren Flydubai Hava Yolları, Dubai Uluslararası Hava Alanı'na bağlıdır. Ancak uçuşlarını bu hava alanının ikinci terminali üzerinden gerçekleştirmektedir.

Flydubai

Flydubai Hava Yolları 95 farklı istikamete gitmektedir ve bunlar genellikle Yakın Doğu, Afrika, Asya ve Avrupa'ya yöneliktir. Şirketin filosu 2016 Aralık verilerine göre 57 araçtan oluşmaktadır ve 78 sipariş edilmiş araç bulunmaktadır. Ayrıca 2015 verilerine göre Flydubai Hava Yolları bünyesinde 3300 küsür çalışanı barındırmaktadır.

FLYDUBAİ İLE DUBAİ'YE UÇMANIN AVANTAJLARI
Flydubai Hava Yolları'nın birçok partneri bulunmaktadır. Bu partnerler Flydubai ile uçan müşterilerin otel bulmasına, araç kiralamasına, turist sigortası yaptırmasına, kolay ödeme yapmasına yardımcı olmaktadır. Bu ve daha çok partnerinin bulunması Flydubai'ın prestijini arttırmaktadır.

Flydubai Hava Yolları ile Dubai'ye uçan uçaklarında hoş bir atmosfer her yolcuyu sarmaktadır. Rahat ve sağlıklı kumaştan üretilmiş koltuklar rahatlayıcı bir etki sağlamaktadır. Ayrıca ufak bir ek ücretle ön kısımda ayak uzatmalık yere sahip olunabilmektedir. 

Flydubai

90 dakika ve 90 dakikadan daha uzun sürecek olan sıcak ve soğuk yiyecek ve içeceklerden faydalanmak mümkündür. Sıcak yiyeceklerin siparişi uçuştan en az 48 saat önce yapılmalıdır. 90 dakikadan daha az sürecek olan uçuşlarda sadece soğuk yiyecekler ve içeceklerin servisi yapılmaktadır. 

Ekonomi sınıfının her koltuğunun önünde televizyon, müzik, oyun gibi uygulamalarla donatılmış dokunmatik ekranlar bulunmaktadır. Uçuştan önce premium eğlence paketi alınabilmektedir. Ayrıca Wİ-Fİ bağlantısı da Dubai'ye giden her uçakta yolculara sunulmakta ve hep online olmaları sağlanmaktadır.

Dubai'ye Flydubai Hava Yolları ile giderken ihtiyaç duyulan vizeyi almak için online vize başvurunuzu yapmanız yeterli olacaktır. Vize talebinizden sonra cevap en kısa sürede tarafınıza iletilecektir.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru