IMG Worlds of Adventure

Tatil planlarınızı eğlence ve çılgınlık üzerine planlıyorsanız Dubai gidebileceğiniz en güzel yerlerin başında gelir. Dünyanın dört bir tarafından sınırsız eğlence için gelen turistler bu bölgede unutamayacağı günler yaşamaktadır. Dubai özel olarak inşa edilmiş bir bölgedir içerisinde eğlence amaçlı her türlü yapıyı ve etkinliği bulabilirsiniz. Tarihi ve kültürel yapısı korunarak sonradan inşa edilmiş son teknoloji yapılar sizlere sınırsız bir eğlence sunuyor.

IMG Worlds of Adventure

Bölgede turistler için her şey düşünülmüştür en güzel alışveriş merkezleri birbirinden lezzetli ve farklı yemekler sunan restoranlar ve onlarca cazibe merkeziyle rüya gibi bir tatili size garanti ederler. Dubai’ye daha önceden tatile giden çok sayıda kişinin bir sonraki tatil planları da yine bu bölge üzerine olur çünkü kent sürekli kendini yenilemekte ve geliştirmektedir. IMG Worlds of Adventure cazibe merkezi de bu gösteri ve eğlence amaçlı hazırlanan bölgelerden birisidir. Dubai temalı eğlence merkezinde birbirinden güzel karakterler ve adrenalin uygulamalarıyla unutulmaz anlar yaşayacaksınız. IMG bulvarı, Dinozor Macera Dünyası, Kayıp Vadi ve çok daha fazlasıyla eğlence anlayışı farklı boyutlara taşınmaktadır. 1.5 milyon metrekarelik dev alan içerisinde çok sayıda eğlence kompleksi vardır.

IMG Worlds of Adventure

Eğlence mekanlarının yanı sıra yemek alanları, gezinti alanları, sinema ve teknolojik cihazlarlar gezileriniz daha da renkli hale geliyor. Dubai’nin eğlence merkezleri mutlaka gezilmesi ve görülmesi gereken yerlerin başında gelir. Dubai denildiğinden ilk akla gelen görsellik ve eğlencedir ancak turistler yerler bunlarla sınırlı değildir çok sayıda birbirinden büyük alışveriş merkezi, restoran ile gezilerinizi sürdürebiliyorsunuz.

IMG Worlds of Adventure

Bunların dışında tarihi ve kültürel dokusunu korumuş bir bölgedir gezileriz sırasında bölgenin geçmişi ve yaşantısı hakkında da bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Yine bölge kültürüne özgü yemekleri ve içecekleri de mutlaka tatmalısınız. Eğlence aralarında ve sonralarında gezmeniz, yemek yemeniz ve dinlenmeniz adına çok fazla tesis inşa edilmiştir. Mutlaka gezmeniz gereken bölgelerden birisi de Baniyas Meydanı’dır Deira’nın orta bölümünde yer alan meydan içerisinde çok sayıda ilgi çekici yer bulabilirsiniz.  Deira ikiz kuleleri ve bir çok souq ile eğlenceli ve keyifli anlar sizleri bekliyor.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru