International Property Show & Dubai Emlak Fuarı

Dünyanın en zengin ülkelerinden birisi olan Dubai aynı zamanda dünyanın en büyük fuarlarına da öncülük etmeye devam ediyor. Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı ve dünyanın en gelişmiş ülkelerinden birisi olan Dubai’nin öncülük yaptığı çeşitli fuarlar ile isminden sıkça söz ettiriyor. Bu yıl da 13. kez yapılan Emlak Fuarı dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce büyük inşaat firmasının katılımı ile gerçekleşmiştir.

International Property Show & Dubai Emlak Fuarı

2 Nisan 2017 tarihinde başlayan ve 4 Nisan 2017 tarihinde biten fuara bu yıl da ilgi oldukça büyüktü.  Ülkemizden de onlarca büyük inşaat firmasının katılımı ile gerçekleşen dünyanın en büyük Emlak fuarına dört bir yandan milyonlarca insan akın etti. Gayrimenkul sektörünün enlerinin buluştuğu Emlak Fuarına ilginin yoğun olması ise gayrimenkul sektöründen fuara katılan firmaların oldukça memnun kalmasını sağladı.

International Property Show & Dubai Emlak Fuarı

Acentamız üzerinden online olarak alacağınız vize ile bu ülkeye seyahatte bulunabilir ve Dubai’de yapılan dünyanın en büyük fuarlarına katılım sağlayabilirsiniz. Milyonlarca katılımcısı bulunan bu fuarlardaki gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru