Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach Hotel Dubai' nin en özel bölgesinde yer alan ve tesisi bol olan bir oteldir. Ziyaretçilerinden daima tam not almıştır ve fiyatları orta seviyededir. Konukların kaliteli bir tatil geçirebilmesi için, odalar üst düzey özellikler ile donatılmıştır. Dubai yaşamı düşüldüğünde, yemekler biraz pahalıdır Fakat bu otelde yapılan yemekler hem lezzetli, hem de oldukça uygun fiyattadır. Üstelik 25 farklı kültüre hitap eden yemekleri de restoranlarında barındırır.

Jumeirah Beach Hotel

Otelin kendine ait bir plajı vardır. Plajın uzunluğu yaklaşık 1 kilometredir ve her türlü su sporları yapılabilir. Jumeirah Hotel ait şezlonglar ve oturma alanları da vardır. Su sporları yapmak için, son derece elverişli bir alandır. Ayrıca otel misafirlerine yapılmış olan bir ayrıcalık vardır. Yan kısımda bulunan Wild Wadi Su Parkı, otel müşterilerine ücretsiz olarak hazır konumdadır. Su parkı, Dünya sıralamasında yer alan en büyük su parkları arasındadır. Büyüleyici bir görünüme sahiptir ve konukların tatilini unutulmaz kılan ögeler arasındadır.

Otel Odaları

Jumeirah Beach Hotel Rooms

Otelin en dikkat çeken özelliği ise, odaların tümünün Basra Körfezi manzarasına sahip olmasıdır. Tavandan tabana kadar her odada bu manzara vardır. Buna ek olarak odalarda, 24 saat sıcak su, LCD LED TV, ücretsiz wifi, oda temizleme, mini bar, mini buzdolabı ve ücretsiz yatak açma hizmeti vardır. Tüm odalar, aynı özelliğe sahiptir. Otel dışarıdan bakıldığı zaman, muazzam bir görüntüye sahiptir. Otelin görünümünün hoş ve etkileyici olması, konukların ziyaret etmesini sağlamaktadır. 

Otel içerisinde bulunan;

  • Tenis kortları

  • Dalış merkezi

  • Son teknoloji ürünler ile bezenmiş spor salonları

  • Aerobik dersleri

  • Spa merkezi

  • Buhar odası

  • Kapalı Havuzlar

  • 24 saat boyunca hizmete hazır konumdadır. 

 Ayrıca çocuklar için de, bazı alanlar oluşturulmuştur. Otel içerisinde bulunan Sinbad Çocuk Kulübü’nde her gün çocuklar için etkinlik yapılmaktadır. Çocuklar ile ilgilenen görevliler vardır ve gün boyu çocukların kişisel gelişime katkıda bulunan oyunları oynatırlar.

Otelin çatı katındaki Lounge, 360 bar ve Pool bar içerisinde muhteşem Dubai manzarasına karşı soğuk içecekler içilebilir. Bu alanda, tüm Dubai ayaklar altındadır ve fotoğraflandırmak ücretsizdir. Otelin sıralaması çok yukarı seviyelerdedir. Bu otele gelen ziyaretçiler, her seferinde teşekkür mesajları ve memnuniyet içeren yazılar paylaşmaktadır.

Otelin Konumu

Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach Hotel Mall Of Emirates' e ücretsiz servis imkânı sunmaktadır. Ayrıca Souk Madinat alanına da, 8 dakika yürüme mesafesindedir. Dubai Uluslararası Hava Alanı'na olan uzaklığı ise sadece 22 kilometredir. Otelin konumu itibari ile en merkez bölgeye kurulmuştur ve her yere yakındır. Çevresinde yat turları ve çeşitli turlar düzenleyen şirketler vardır. Buna ek olarak otelin fiyatlarının uygun olması da, alınan hizmetin yanında gayet tatmin edicidir. Hatta alınan hizmete karşılık daha uygun fiyat belirlenmiştir. Bu çevrede yer alan oteller arasında en çok tercih edilen ve ziyaret edilen oteldir.

Vizeler çok kısa bir sürede çıkarılır ve teslim edilir. Dubai emirliğine gidilmek isteniyor ise, mutlaka Dubai Vizesi alınması gerekmektedir. Tüm vize işlemleri buradan rahatlıkla yapılabilir. 
 

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru