Jumeirah Golf Estates

Dünyanın en büyük eğlence ve etkinlik merkezlerinden birisi olan Dubai’de çok sayıda uluslar arası etkinlik de düzenlenmektedir. Sportif etkinlerle de adından söz ettiren bölgede golf çok büyük bir öneme sahiptir. Özel olarak inşa edilen Jumeirah golf merkezi çok sayıda uluslar arası turnuvaya ev sahipliği yapıyor. Gerek bireysel olarak gerekse de turnuvalara özel olarak tasarlanan bu bölge golf üzerine çok büyük bir isim yapmıştır. DP Turu Dünya Şampiyonası ve çok sayıda özel turnuva nedeniyle bölge çok cazip hale geldi.

Jumeirah Golf Estates

Jumeirah Golf Estates 1100 hektar alan içerisinde inşa edilmiş çok büyük konut ve eğlence merkezidir. İçerisinde çok sayıda golf sahası, eğlence merkezi, konut, restoran, etkinlik alanı ve farklı spor alanları da bulunmaktadır. Yatırımcılara eşsiz fırsatlar sunan bölgede alınabilecek konutlarla çok büyük kazanç elde etmek de mümkündür. 16 ayrı bölgede yer alan villa, daire ve konutlardan satın alarak büyük yatırıma çevirebilir dilerseniz de kendiniz kullanabilirsiniz. Golf tutkunlarının hepsi bu bölgede bir araya geliyor acemi seviyeden en üst seviyeye kadar tüm golf oyuncularını bu alan içerisinde görebilirsiniz. Gelişmiş tesisler ve son teknoloji cihazlar sayesinde bu sporu bu alan içerisinde geliştirme şansınız vardır. Uygulanan tekniklerin ve sistemlerin çok kişilerin performansını arttırmaya yöneliktir. Ayrıca restoranlar, eğlence merkezleri ve diğer etkinlik alanları farklı aktivitelere de katılmanızı sağlıyor. Golf alanları içerisinde aradığınız her şey vardır soyunma odaları, salonlar, golf eşyaları satın alabileceğiniz mağazalar, yüzme havuzları gibi ihtiyacınız olan her şeyi burada bulabiliyorsunuz. Bölge Dubai Marina’ya da sadece 15 dakika mesafededir. Merkezi konumda olması nedeniyle ulaşım açısından da herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Jumeirah Golf Estates

Havalimanı, metro, alışveriş merkezleri ve merkezi konumdaki yerlere çok yakın bir mesafede yer alıyor. Muhteşem doğası, yeşil alanları ve son teknoloji yapısı çok keyifli anlar yaşamanızı sağlıyor. Nefes kesici manzaraları ve muhteşem golf alanları sayesinde dünyanın dört bir yanındaki golf tutkunları burada bir araya gelmektedir. Sizde bu maceraya katılabilir ya da dünya starlarını burada izleyebilirsiniz. Dubai ziyaretinizde keşfetmeniz gereken yerlerden birisi de bu golf ve etkinlik alanıdır.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru