Rixos The Palm Dubai

Dubai lüks ve modern yaşam tarzının alışagelmiş dünyasında bir çok ünlü mekâna ev sahipliği yapıyor. Özellikle de büyük binalar ve eğlence alanlarıyla da dünyada büyük bir üne kavuşmuştur. Dubai’nin en büyük özelliği ise her dönem güneş ve de kozmopolit bir hayatın sürdürülmüş olmasıdır. Dubai hem tarihin hem de modern yaşamın en lüks olanakların yer aldığı ve insanlara farklı deneyimler sunan bir Arap emirliği. Dubai denildiği zaman dünyanın en büyük binasından tutun da en iyi otelleriakla gelir eşsiz konumu ve de görselliği ile kendisinden hiçbir zaman ödün vermeyen Rixos The Palm Dubai’ de bunlar arasında her zaman prestijli hizmetiyle ön plana çıkmıştır. Tatilinizi hayallerinizin de üzerine taşıyacak olan bir otel.

Rixos The Palm Dubai

Kendine özel plajı ile konforun da en üst seviyede yaşanmasını sağlar. Otelde odalar ve süitler restoranlar, SPA’lar,toplantı salonları ve daha aklınıza gelebilecek bir çok aktivitenin gerçekleşeceği alanlar yer alıyor. Heyecan verici bir tatil planlamak istiyorsanız Dubai ziyaretinizde oteli mutlaka size öneriyoruz. 
Rixos the Palm Dubai’nin en prestijli olan bölgesinde yer alıyor ve alışveriş merkezlerine yakınlığı da burayı biraz daha cazibe merkezi haline taşımış durumda. Şehir merkezine 39 km uzaklıkta bir mesafede yer alıyor. Havalimanına uzaklığı ise 47 km bu nedenle havalimanından otele rahatlıkla bir araç bulabiliyorsunuz. Dünyanın en güzel alışveriş merkezlerinden birisi olan Marina alışveriş merkezine 17 km mesafe uzaklıkta

Rixos The Palm Dubai

Otelin kusursuz olduğu kadar mükemmele yakın bir hizmet anlayışı var bu nedenle de beş yıldızlı bir otelin konforunun da üzerinde bir hizmet sunuyor demek yerinde olacaktır. 230 oda ve süit yer alıyor. Vip hizmet, lüks odalar, muhteşem tatlar ve heyecan verici yeme içme alanları. Kesinlikle zarafetinize de zenginlik katacak. Otelin mutfağında, Türk yemekleri, İtalyan yemekler bulabiliyorsunuz. Ayrıca içki içmek isteyenler içinde servis imkanı var. Otelin imkanları saymakla bitmiyor çok zengin bir eğlence dünyasına sahip temalı partilere çok kez şahit olabilirsiniz. Ayrıca ünlü DJ’ler müzikleriyle sizleri eğlendirecek özel şovlarla da kendinizden geçeceksiniz. Otelde çocuklar içinde alanlar unutulmamış Rixy clup’ta çocuklara özel şovlar onların tatillerinde unutulmaz geçmesini sağlıyor.
Dubai’ye her hangi bir neden için gidebilirsiniz iş ziyareti ya da tatil ancak mutlaka buraya geldiğiniz zaman otelde konaklamanızı öneriyoruz çünkü otel kurumsal anlamda hizmet veren en kaliteli mekânların başında geliyor.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru