Ski Dubai

Dünyanın en çok turist çeken yerlerinden birisi de Dubai’dir bunun en temel nedeni eğlence, görsellik, çeşitlilik ve hareketin bu bölge içerisinde yer almasıdır. Şehir içerisinde aradığınızdan çok daha fazlasını bulursunuz ve şehir 24 saat boyunca hep hareketlidir. Eğlence merkezleri, alışveriş merkezleri, muhteşem plajlar ve turistler için hazırlanmış birbirinden güzel organizasyonlar günün nasıl geçtiğini anlamazsınız.

Ski Dubai

Bu eğlence merkezlerinden birisi de Ski Dubai’dir bu muhteşem tesis sayesinde çölün ortasında kayak keyfi yaşayabiliyorsunuz. Bölgenin tek kapalı kayak tesisi olarak bilinir ve sizlere gerçek kar ile kayak keyfi imkanı sunar. Tesis içerisinde çok sayıda etkinlik yapma fırsatınız vardır başta kayak olmak üzere, snowboarad ve kızakla da kayma keyfini yaşayabiliyorsunuz. Usta öğreticiler sayesinde hiç kayak yapmamış olsanız bile size bu deneyimi bir şekilde kazandırıyorlar. Tesis içerisinde kar okulu vardır burada kayak bilmeyenlere ders verilir ve kısa süre içerisinde kayak keyfini yaşamaları sağlanır. Dubai yönetimi olmaz denen her şeyi olur yapma adına çok güzel adımlar atmışlardır. Bölgede çöl ülkesi olarak isim yapmalarına rağmen gelen turistlere kayak zevkini de yaşatıyorlar. Çölün ortasında kapalı alanda çok büyük paralar harcanarak kayak pisti inşa edilmiştir. 22.500 metrekarelik alan içerisinde çok rahat bir şekilde aktivitelere katılabiliyorsunuz. 1 ile -7 arasında bir ısıya sahip mekanda 1500 kişi aynı anda kayak organizasyonlarında yer alabilmektedir. Böylesine devasa bir tesis için ülke yönetimi 270 milyon dolar gibi büyük bir parayı gözden çıkarmıştır. Eğlenceli ve hareketli günler geçirmeyi planlıyorsanız Dubai ‘de mutlaka kayak etkinliklerine katılın. Tamamen gerçek kardan elde edilmiş bir pist ve el yapımı yamaçlar ile çok keyifli anlar geçireceksiniz.

Ski Dubai

Çok sayıda kişinin hayali Dubai’de tatil yapmaktır burada yapabileceklerini önceden keşfederseniz sizin için daha eğlenceli bir tatil olacaktır. Bölgede eğlence, tarih, kum, deniz, güneş, alışveriş aradığınız her şeyi bulacaksınız. Gerek ailenizle gerekse de tek başınıza muhteşem bir tatil atmosferi sizi bekliyor. Kayak merkezi içerisinde yemek yiyebileceğiniz ve alışveriş yapabileceğiniz çok sayıda mekan da yer almaktadır. Ski Dubai haftanın her günü saat 22.00’e kadar açıktır.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru