Dubai Gece Hayatı

Dubai denildiğinde aslında kafanızda canlananın hemen bir Arap ülkesi olduğunu biliyoruz bu nedenle de Dubai’ de bir gece hayatının ne şekilde olabileceğini kestiremediğinizin de farkındayız. Bu yazımızda tamamen size oradaki gece hayatına dair bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. Dubai’ ye gitmek için vize işlemleri oldukça basittir örneğin sitemizden online başvuru yapabilirsiniz. Genelde Dubai’ ye tatil için gidenler bir tur firmasıyla gitmenizi önermezler çünkü tur firmalarının büyük bir çoğunluğu 25 km geride bir mesafede konaklama veriyorlar. Bu da oradan merkeze inerek gelip gitmek bir anlamda insana zulüm gibi geliyor. Kendi başınıza gitmek isterseniz o zaman size şu önemli noktayı belirtmemde fayda var oradaki 2 yıldızlı oteller bile bizdeki 5 yıldızlı otellerden daha lüks ve konforlu. Hatta internet üzerinden online rezervasyon yaparak doğrudan otelinize gidebilir ve tam merkezde kalabilirsiniz. Bu sayede tadını daha güzel çıkarmış olacaksınız. Bunun güzel olan yanı da Dubai’ de gece hayatının çok fazla hareketli olduğu yani siz uzak bir mesafede kalırsanız gece buraları gönlünüzce gezemeyebilirsiniz.

Dubai 360 Base


Dubai’ de belki sizi rahatsız edecek olan şey alkoldür. Çünkü ülkede yalnızca lisansa sahip olan otellerde içki satışı yapılabiliyor yani sokakta canınız istedi alıp bir köşede içmek istediniz buna asla izin verilmiyor.  İçkili mekânlarda içebilmenizin tek yolu da Müslüman olmadığınızı söylemek aksi halde içkiyi kafanızdan çıkarın.
 
Dubai Ucuz mu?
Bu soru bir çok kişinin kafasına olan ve yanıt bekleyen bir durum. Evet, Dubai gerçekten de ucuz üstelik buraya gelen orta halli bir insan bile istediği gibi rahatlıkla eğlenebiliyor. Hatta buradan elektronik eşyalar alıp ülkesine götürenlerde var.

Dubai Gece Hayatı

Dubai Eğlence Hayatı
Tüm bu yukarıda belirttiklerimden yola çıkarsak Dubai’ de eğlence hayatı için şunu söyleyebilirim. Burada gece hayatı demek otel lobisi ve otelin içerisinde bulunan disco barlar demektir. Eğer ki burada gerçekten de eğlenebileceğiniz ve gece hayatı hareketli olan bir yer istiyorsanız o zaman günlüğüne 100 TL vererek güzel otellerde kalabilir ve eğlenceyi de sabahlara kadar yaşayabilirsiniz.
Dubai’ de şöyle bir söz vardır Dubai’ de olan Dubai’ de kalır. Aslında bizler bu sözün Los Angeles’tan alıntı olduğunu biliyoruz ancak gerçekten de burada bu sözünde hakkı verilmiş durumda. Sabahlara kadar ne yaşarsanız yaşayın hatta tatiliniz boyunca ne yaşarsanız yaşayın hepsi ülkenize döndüğünüzde içinizde kalması gerekiyor.
Biliyoruz ki Dubai’ ye gidenler gece hayatını merak ettiklerinde akıllarındaki sorular orada sabahlara kadar içki içilebilecek mekanlar var mı ya da hayat kadınlarına nasıl ulaşabiliriz sorusu değildir. İnsanların tatil için gittikleri yere gerçekten de gece nasıl aktiviteler yaşanıyor bunu bilmek istiyor. Biz de bu nedenle bu yazımızda bu konu üzerinde yoğunlaşmak istedik.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru