Dubai Mall

Dubai Mall Dubai’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biridir ve Burç Halife’nin bulunduğu Dowtown Dubai’nin de bir parçası olarak hizmet vermektedir. Alışveriş merkezi içerisinde bin iki yüzden fazla mağaza ve bir de beş yıldızlı otel yer almaktadır. Burası aynı zamanda dünyanın da en büyük akvaryumuna sahip olan bir alışveriş merkezi olma özelliğini bünyesinde barındırır.

Dubai Mall

Dünyada öyle bölgeler vardır ki onları da bir daha hayatınız boyunca unutamazsınız işte Dubai Mall size bu özeli ve güzelliği yaşatacak olan bir alandır. Dubai Mall için Dubai’nin benzersiz bir alanı demek yerinde olacaktır. Üstelik Dubai’ ye gittiğinizde dostlarınıza hediyelikler alabileceğiniz en büyük alışveriş merkezi de yine burasıdır. İçerisinde yemek kültürlerinden tutun da eğlence mekanlarına kadar pek çok alanı da bulundurmaktadır. Alışveriş merkezinin özelleri ve enleri saymakla bitmiyor örneğin 270 derecelik bir tünel yer alıyor ve bu tünel içerisinde de altın çarşısı ve de dev bir akvaryum ziyaretçilerini bekliyor. Burası için tam bir su altı hayvanat bahçesi demek yerinde olacaktır.

Dubai Mall

Dubai Mall aynı zamanda bir çok firmanında gözünü diktiği bir alışveriş merkezi olmuştur. Çünkü avm içerisinde yer almak isteyen bir çok mağazayı da görebiliyoruz. Dubai denildiğinde akla gelen ilk palmiyeler olur. Dolayısıyla palmiye deniz ve tatil demektir. İnsanın huzuru yakalamak için tercih ettiği ve gittiğine de hiçbir zaman pişman olmadığı emirlikte yapacaklarınız ve seçenekleriniz de kesinlikle bitmek bilmiyor.

Dubai Mall’ de dikkatleri çeken bir şeyde dünyanın en büyük sinemasına sahip olmasıdır. Burada en yeni hitler sergileniyor. Aynı zamanda alışveriş merkezi içerisinde büyük bir olimpik buz pateni pisti var. Eğer ki çöl sıcaklarından ve ikliminden uzaklaşmak isterseniz bunun için buz pistini tercih edip rahatlıkla yazın ortasında kışı yaşayabiliyorsunuz.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru