Dubai Marina

Modernlik ve estetik denildiğinde aklınıza çok çeşitli alanlar geldiğini tahmin edebiliyoruz. Ancak Dubai marina size bu konsepti yaşatabilecek olan an iyi düşünülmüş bir alandır diyebiliriz. Dubai’ deki rıhtımı gözleriniz önünde canlandırdığınız da bugün ilk ve tek olarak yapılan gelişimlerden de biridir diyebiliriz. Marina yaklaşık olarak 50 milyon metrekarelik bir alana sahip marina’nın her iki ucundan da denize açılan kanallar yer alıyor. Bu kanalların uzunlukları ise 3,5 km. Marina’nın kenarlarında insanların da yaşaması için lüks villalar yer almaktadır. Bunun yanı sıra lüks daireleri de görebilmek mümkündür

Dubai Marina

Dubai marina limanı ile de misafirlerine her zaman farkını sunmuştur. Örneğin şehrin en iyi yemek yeme yerlerine buradan ulaşabilir ve eğlence alanlarına da gidebilirsiniz. Kısacası marina için şıklığın ve sofistikenin tercihidir demek yerinde olacaktır.  Dubai marina denildiğinde aklınıza küçük bir alan gelmemelidir. Bu nedenle de marina her biri ayrı olacak şekilde toplamda 10 ilçeden meydana gelmiştir.  Dubai marina’ da bir de alışveriş merkezi yer alır. 150.000 m2’lik bir alana kurulmuş olan alışveriş merkezi aynı zamanda bir kompleks olma özelliğine de sahiptir. İçerisinde bir çok otel olmakla birlikte ticari plaza ve kuleler yer alır.

Dubai Marina

Denizin kenarında lüks bir hayatın içerisinde olmak istiyorsanız o zaman sizin için mükemmel konutlar yer almaktadır. Üstelik isterseniz de otellerin farklı ayrıcalıklarından istifade edebilirsiniz. Marina içerisindeki kulelerde hayat adeta farklı bir şekilde cereyan eder çünkü spor salonlarından tutun da çocuk alanlarına kadar pek çok yelpazede de hizmet vermektedirler.  Eğer ki tatil seçenekleriniz arasında Dubai’ yi düşünüyorsanız mutlaka gitmeniz gereken bölgelerden de bir tanesidir demek yerinde olacaktır. Dubai’ de hayatın akışı çok farklıdır. Üstelik şehrin lükslüğü karşısında güneşin doğuşu bile farklı olmuştur.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru