Dubai'de Beachler

Güneş, okyanus ve kum açısından zengin Dubai, Arap Körfezi'ndeki en berrak sularda yüzme ayrıcalığını siz seçkin ziyaretçilerine sunuyor. İşte bu güzel ülkenin birbirinden güzel 7 Dubai Beach' i.
 
1. Kite Beach

Kite Beach

Uçurtma sörfçüleri için ideal bir plaj olan bu sahile, Al-Manara Yol Kavşağı'ndan uygun bir şekilde ulaşmak mümkündür. Eğlenceli bir tatil için bir çok etkinlik barındıran bu beach birbirinden lezzetli atıştırmalıkları satın alabileceğiniz mekanlara da ev sahipliği yapıyor.
 
2. Jumeirah Beach

Jumeirah Beach

Dubai’ de Beach listesinde bir diğer eşsiz görüntüleri ile birlikte Su kayağı, yamaç paraşütü, sörf, jet ski, yüzme ve daha pek çok aktiviteyle meşgul olabileceğiniz bu sahil dinlenmek ve keyifli bir iki gün geçirmek için son derece uygundur.
 
3. Burj Al Arab Beach

Burj Al Arab Beach

Plajların Dubai'nin en büyüleyici yerleri olduğu herkes tarafından kabul edilen bir gerçektir. Başka bir şaşırtıcı plaj ise Burj Beach'dir. Birbirinden keyifli deniz etkinlikleri sunan bu beach özellikle sörf yapmak ve yüzmek için en idealdir.

4. Al Mamzar Beach

Al Mamzar Beach.

Al Mamzar Park, Dubai'nin gizli cazibelerinden biri haline gelen güzel kumsallara ve yeşil alanlara ev sahipliği yapıyor. Sahilde dolaşmaktan havuzda yüzmeye, çimenlerde piknik yapmaktan parkta paten yapmaya kadar yapılabilecek etkinliklerin limiti sadece sizsiniz.

5. Sunset Beach

Sunset Beach

Muhteşem gün batımı manzarası ve uzun yürüyüş alanlarıyla Dubai’ de Beachler deyince dünyaca ünlü olan bu plajda sevdiklerinizle özel hissedeceksiniz.

6. JBR Beach

JBR Beach

Tatilinizde kaçırmak istemeyeceğiniz başka bir plaj varsa o da mutlaka JBR plajdır. Jumeirah Beach Residence veya JBR, Basra Körfezi ile karşı karşıya olan Dubai Marina'da yer alarak, ihtişamla doğayı iç içe yaşamayı sevenleri şımartmaya hazırlanıyor.

7. Royal Island Beach

Royal Island Beach

Royal Island Beach kulüp plajı meşhur Dünya Adaları'nda kapılarını halka açan ilk tesistir. Tesis, yaklaşık 40.000 metrekarelik bir alanı kaplarken ve bir dizi uluslararası restoran, uzun plaj alanı, yüzme havuzu, dağ evleri ve etkinlik alanına da ev sahipliği yapıyor.

Tüm bu eşsiz plajları ve daha birçoğunu yerinde görebilmek, sevdiklerinizle eşsiz anılar yaşayabilmek için Dubai sizleri bekliyor.  Üstelik vize işlemlerinizi sorunsuzca ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için https://dubaivizeislemi.com size her türlü desteği sunmaya hazır. 
 

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru