Jumeirah Sahili

Dubai denildiğinde akla gelen ilk şeyin deniz güneş ve kum olduğunu biliyoruz ancak bunlarla yetinmeyecek ve sınırlanmayacak kadar da fazla güzelliklerin olduğu ortadadır. Örneğin jumeirah sahilini burada örnek gösterebiliriz. Bu alan 3 mahalleden oluşur ve burası zenginliğin ve görkemin de aslında insanlara sunulmuş olduğu bir yerdir. Tek katlı evler ve kıyıya uzanan bir şerit boyunca gezebileceğiniz şahane bir yol.

Jumeirah Sahili

Jumeirah denildiğinde akla gelen ilk sahil olmuştur çünkü burası aynı zamanda denize girebileceğiniz ve girerken de kendinizi ve bugüne kadar yaşadığınız herşeyi de unutabileceğiniz doğa harikası bir yerdir. Bu sahile özellikle turistik ziyaret amacıyla geliyorsanız unutamayacağınızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Burada müstakil mülkler fazlaca yer alıyor bu yüzden de sakinliğini ve ferahlığını aslında bir nevi buna borçludur.

Jumeirah Sahili

Tarihsel olarak alana baktığınız zaman balıkçıların çok fazla oldukları bir yer. Yani ticaretinde o dönem kalbi burada atıyordu. Zaman geçtikçe bu alan göçmenlerinde konuk edildiği alan olması nedeniyle balıkçı koyu olmaktan çıkarak bir turistik sahil olma özelliğine sahip oldu. 
Burası turistik tesis ve konaklama noktasında oldukça önemli. Çünkü bir çok otelinde burada sahili yer alıyor. Bu yüzden de aslında pahalı olan bir alan da demek yerinde olacaktır. Dubai’ye geldiğiniz de jumeirah sahilini görmeden gitmeniz mümkün değildir ve bu mümkün de olmamalıdır. Çünkü burası için tarihten bugüne kadar çok şey söylenmiş ve de söylenmeye devam etmiştir.

Jumeirah Sahili

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru