Mall of Emirates

Mall Of Emirates 2005 yılında hizmete girmiş olan bir alışveriş merkezidir.  İçerisinde yaklaşık olarak 630’dan fazla satış mağazası yer alıyor. Kapalı ve açık otoparkı resteronları, kafeleri ve lüks mekanlarıyla birlikte toplamda 255,489 metrekarelik bir alana sahiptir.  Buranın bir diğer özelliği ise içerisinde kapalı kayak merkezinin yer alıyor olmasıdır.

Mall of Emirates

Dubai denildiğinde akıllara gelen ilk önce mükemmel bir tatil cenneti olacaktır. Dolayısıyla burada olabiliyor olmakta insanı ayrıcalıklı olan bir konumdur. Lüksün ve tasarımın adeta birbiriyle yarıştığı bu cennet mekanda insanların da alışveriş yaparken her türlü konforsan faydalanması adına herşey net bir şekilde düşünülmüş ve hizmete geçirilmiştir. Mall Of Emirates denildiğinde ayrca bir kültür sanat merkezi demekte yerinde olacaktır. Çünkü burası aynı zamanda Dubai’ de yer alan en büyük kapalı aile eğlence merkezlerinden birini de kendi bünyesinde barındırmaktadır. Bu nedenle de yalnızca bir alışveriş merkezi demek aslında hiçte doğru olmayacaktır.

Mall of Emirates

Mall Of Emirates 2005 yılında aynı zamanda Londra’da Dünyanın en iyi seyahat alanı ödülünü de almış bunun yanı sıra en lüks alışveriş merkezi de seçilmiştir. Dubai’ de beş adet alışveriş merkezi yer alır burası da içlerinden bir tanesi olarak görülmektedir.

Mall of Emirates

Alışveriş merkezinin içerisinde yer alan mağazalardan bazıları  Carrefour , Centrepoint, hipermarket Debenhams , Harvey Nichols , Jashanmal ve Marks & Spencer’dir. Ancak bunların yanı sıra farklı alanlar olan kitap, kırtasiye, oyuncak, hediye, moda, sanat, aksesuar, elektronik, mücevher, saat, mobilya ve kozmetik mağazaları da vardır.  Aile merkezi ailecek eğlenebileceğiniz gezeceğiniz ve bir çok aktiviteyi de görebileceğiniz alanlarla size keyifli zaman yaratacaktır.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru