Wild Wadi

Wild Wadi Dubai’ nin en iyi su parkları arasında yer alır. Arap kültüründe yer alan Juha ve de Sinbad’ in temasını içermektedir. Su parkı içerisinde aileleri farklı tema grupları bekler bu nedenle de cazibesini her zaman korumuştur diyebiliriz. Burası adrenalin ve heyecan arayanlar için oldukça eğlenceli ve vazgeçilmez olmuştur. Su parkında 50 mil hızlı bir şekilde 120 metre yükseklikten suya dalmanın da keyfini yaşayacaksınız.

Wild Wadi Dubai

Su parkı içerisinde sizi sürpriz anlar bekliyor olacak örneğin üç farklı kasırgayı yaşayabilirsiniz. Ve fırtına ile karşılaşacaksınız. İnsan buradayken kendisini adeta Wipeout yapıyormuş gibi heyecanlı hissedecektir. Çocuklar için ise 100’ün üzerinde su aktivitesi yer almaktadır. Tehlikeli temalar içerisine çocukların alınması yasaklanmıştır burada yaş ve boy sınırı vardır. Su parkına kayıt için bir takım şartlar öne sürülmüştür. Aşağıda bu şartları da görebilirsiniz.

Wild Wadi Dubai

WİLD WADİ İÇİN KAYIT VE ŞARTLARI

  • Su parkına iki yaşındaki çocuklar için erişim ücretsizdir. 
  • Bu boyu 1.1 metrenin altında olan tüm çocuklardan öğrenci bileti ücreti alınır. Çocukların boyları parka girişte ölçülür eğer ki belirtilen sınırdan uzunsa o zaman tam bilet ödemesi yapılması istenir.
  • Su parkı Wild Wadi, 14 Ocak - 9 Şubat tarihlerinde yıllık bakıma alınır bu nedenle de kapalıdır. 

Su parkı içerisinde yer alan Jumeriah Sceirah’ın yüksekliği 1,1 metredir. 32 metrelik bir kuleye çıkarak buradan aşağıya iki kaydıraktan birini seçerek kendinizi bırakıyorsunuz ve inerken manzaranın keyfini çıkarıyorsunuz.

Wild Wadi Dubai

Dünya’ da su parkı denildiğinde akla gelebilecek en büyük alandır. Ve bugün ünü tüm dünyadan gelen turistler sayesinde geniş bir coğrafyaya kadar yayılmıştır. Ülkemizden de Wild Wadi’yi görmek için gidenlerin sayısı bir hayli fazladır. Su kaydırakları ülkemizde de oldukça ilgi çeker ancak Wild Wadi kadar yüksekliğe ve içerisinde temaya sahip olan bir mekan yoktur.

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru