Dubai Otelleri

Dubai otelleri bakımından zengin olduğu kadar en yüksek doluluk oranlarına sahip olan bir kenttir. Dubai’ ye yıllık olarak yaklaşık 10 milyonu aşkın bir ziyaretçi akınının olduğunu söylemek mümkün. Dolayısıyla buraya rezervasyonsuz gitmenizi de çok fazla tavsiye etmiyoruz. Dubai’ deki otellerin 2 yıldızlıları bile bizim 5 yıldızlı otellerimizle neredeyse denk durumda. Bu aynı zamanda otel fiyatlarının da daha ucuz olduğu anlamına geliyor. Dubai otelleri hakkında daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret ettiğinizin farkındayız bu nedenle de size Dubai otelleri hakkında kısa ama genel bir bilgi vermeye çalıştık. Aşağıda önemli birkaç otelden bahsedeceğiz ancak yılda 30 otelinde hizmete girdiğini söylememizde fayda var çünkü gerek turizm gerekse ticaret yönünden Dubai sürekli büyümeye ve gelişmeye de devam ediyor.

Atlantis Otel, Palm Jumeirah

Atlantis Otel, Palm Jumeirah

Otel plaja zaman bakımından iki dakikalık bir yürüme mesafesinde Palm Cumeyra adası üzerinde yer alıyor ve 5 yıldızlı otel olma özelliğine sahip. Otelin odaları basra körfezine manzaralı içinde su altı akvaryumundan tutunda yunuslarla birlikte yüzme imkanına kadar bir çok alternatif yer alıyor.  Tesis içerisinde ücretsiz internet bağlantısı yer alıyor ve tasarım açısından da Arap ve okyanus tarzından ilham alınarak dizayn edilmiş. Odaların tamamı muhteşem bir manzaraya sahip ve balkonları bulunuyor. Balkonda akşam kahvesi ya da sabah çayı ücretsiz hizmetler arasında Otelin bazı odaları ise panoramik bir manzaraya sahip. Dinlenmek ve iyi bir tatil geçirmeniz için mükemmel denilebilecek cennet gibi bir yer.

Burj Al Arab Jumeirah

Burj Al Arab Jumeirah

Bu otelden bahsetmeye gerek yok gibi ama biz yinede bahsedelim dedik. Dünyanın ilk 7 yıldızlı otel ünvanı Burc el-Arab otel Birleşik Arap Emirlikleri ve Dubai şehrinin bilinen en ünlü sembolü haline gelmiştir. Otel denizde yapay bir adacık üzerine inşaa edilmiştir. Otel uzaktan bakıldığında denizde yüzen yelken hissi vermektedir bu nedenle Yelken Otel olarakta anılmaktadır. Kaliteyi ve Lüksü bu otelde son sınırlarıda yaşayabilir ve asla unutamayacağınız anlar yaşayabilirsiniz.

Jumeirah Al Qasr - Madinat Jumeirah

Jumeirah Al Qasr - Madinat Jumeirah

Otelden plaja dört dakikalık bir yürüme mesafesi var bu nedenle de denize sıfır demek yerinde olacaktır. Üstelik kendine ait 2 km’lik bir özel plaja sahip. 5 yıldızlı otelde geniş bahçeler ve mobilyalı odalar yer alıyor. Odalar Basra körfezi manzaralı özellikle de deniz ürünleri restoranıyla ilgi çekiyor. Otelin kendine ait olan plajı ve özel kumsalında ücretsiz olarak taze meyve ve soğuk havlu hizmeti bulabiliyorsunuz. SPA bakımından oldukça kaliteli çünkü suyun üzerinde duran bakım odalarına sahip. Çocuklar için özel alanlar ve gezmeniz için palmiye ağaçlarıyla dolu bir manzara. Jumeirah Al Qasr 44 restoran ve bir bardan meydana geliyor. Arap tarzında zengin bir menü arıyorsanız burada bulabilirsiniz.

Jumeirah Dar Al Masyaf - Madinat Jumeirah

Jumeirah Dar Al Masyaf - Madinat Jumeirah

Üç dakika içerisinde plaja yürüyebiliyorsunuz ve içerisinde sessizliği sevenler için bahçeler ve su yolları yer alıyor. Aynı zamanda havuz ve plaj tam da sizin arayacağınız türden. Yazlık evleri yenilenmiş ve bakımlı durumda hem kişiye özel uşak hizmeti bulabiliyorsunuz. Kısaca abartsız bir lüks hayat istiyorsanız burayı kaçırmayın diyoruz. Otelin mükemmel bir terası var ve yüksek bir teknolojiye sahip. Odaların hepsi lüks ve konfordan ibaret. Mobilyalar ise Arap tarzında dizayn edilmiş durumda. Golf oynamayı sevenler için dünya standartlarında bir golf sahası bulunuyor. Bunun yanında çocuk alanları, tiyatrolar, özel plajı, su sporları ve teniz hatta lüks yatlarla gezinti de otelin hizmetleri arasında yer alıyor.

Dusit Thani Dubai

Dusit Thani Dubai

Otel içerisindeki hizmet size kendinizi çok ünlü biriymiş gibi hissettirecek. Burası Dubai otelleri içerisinde popüler olarak gösterilen otellerden bir tanesi.  Üstelik finansında kalbinde yer aldığı için Dünya Ticaret Merkezi ve Uluslararası Kongre Merkezi'ne kolayca ulaşabilirsiniz. Odalar geniş ve mükemmel banyolara sahip. Lüksün ihtişamını neredeyse her yerde görebiliyorsunuz. Otelin üst katlarındaki odalar panoromik görüntüye sahip Dubai ayaklarınızın altında hissediyorsunuz. Otelde ücretsiz internet bağlantısı ve bir de çatı havuzu bulunuyor.

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection

Otel Dubai marinanın yanında yer alıyor ve 5 yıldızlı özelliğe sahip. Açık ve kapalı havuzları bulunuyor bunun yanı sıra yine açık ve kapalı mekanlarda yemek yiyebiliyorsunuz. Otel içerisinde bir fitness merkezi de var. Bu nedenle de isterseniz sabah isterseniz günün herhangi bir saatinde sporunuzu rahatça yapabiliyorsunuz.  Otel içerisindeki tüm odalar geniş ve buna karşın denize veya bahçeye bakan süit odalar bulunuyor. Otel içerisinde 16 tane temalı bar ve de restoran var.

Yukarıda size 5 adet Dubai otelleri hakkında kısa bilgi verdik ancak otel sayısı elbette ki burada yazılamayacak kadar çok fazla bu nedenle de aşağıda otellerin bazılarının size ismini ve yıldızlarını belirtmek istedik.

  • 5* Jumeirah Beach Hotel
  • 5* Jumeirah Emirates Towers
  • 5* Park Hyatt Dubai
  • 5* Mina E' Selam Medine
  • 5* El Kasr, Medine
  • 5* Kempinski Hotel Emirates
  • 5* Raffles Hotel
  • 5* Ritz Carlton Hotel
  • 5* Shangri-La Hotel
  • 5* Marine Beach Resort & Spa
  • 5* Metropolitan Otel
  • 5* Grand Millennium Dubai
  • 5* Millennium Plaza Otel
  • 5* Rixos The Palm Dubai
  • 4* Landmark Grand Hotel
  • 4* Landmark Riqqa
  • 4* Ramada Deira
  • 4* Radisson Blu Hotel Dubai
  • 4* Taj Palace Hotel Dubai
  • 4* JW Marriott Hotel Dubai
  • 3* Sheraton Deira Hotel
  • 3* Landmark Otel Baniyas
  • 3* Landmark Plaza Baniyas

Bu yazıyı sosyal medyada paylaşabilirsiniz

UAE/Dubai online vize başvurusu

Online Başvuru